language
 
Untitled Document

Burnout coaching

New Life Coaching heeft affiniteit met en ervaring in de begeleiding van zowel hooggevoelige mensen als ook van mensen met angst, depressie, burnout en/of obsessieve klachten*

Burnout coaching

Ik ben zelf hooggevoelig en kan vanuit ervaring, inzicht en intuïtie andere hooggevoelige mensen vanuit verbinding en met bijzondere aandacht en begrip in hun levensreis begeleiden. 

Ervaringsdeskundige burnout, depressie & angst

Wat betreft angst, depressie, burnout en/of obsessieve klachten:

  • veel persoonlijke ervaring in het herkennen, erkennen en begrijpen hiervan, en vervolgens het leven heropbouwen vanuit deze context.
  • vanuit rust en ruimte begeleid ik je om energetisch bewuster te worden, en (opnieuw) in balans en weer in verbinding met jezelf te komen.
  • vanuit deze situatie help ik je essentie te (her-)ontdekken en je te richten op je krachten, waardoor de basis voor groei opnieuw ontstaat. In tegenstelling tot het focussen op je ‘problemen’ of wat ‘niet mogelijk’ lijkt te zijn help ik je te richten op wat wél allemaal mogelijk is.   

 

*N.B. dit is niet ter vervanging maar ter ondersteuning van/in samenwerking met psychologische/psychiatrische begeleiding, en richt zich niet per se op de oorzaak en het oplossen van deze problemen maar, op de persoonlijke en professionele groeimogelijkheden vanuit deze context en eventueel in samenwerking met andere professionele begeleiding.
Als je last hebt van één of meerdere van de bovengenoemde klachten, dan adviseer ik je met klem om in de eerste instantie professionele medische advies aan te vragen; ik ben niet gekwalificeerd om professioneel medisch advies of psychologische/psychiatrische
begeleiding te geven.  

Gehoord / Gelezen

"Friend, I am at sea, you I did not see, you're water that keeps me afloat, I'm a boat on your waves of kindness"

Aart Beunderman
Untitled Document